Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/topinflurs/topklik.rs/wp-content/plugins/wp-forecast/wp-forecast.php on line 131
STIL - Stajling prelepe glumice svi imaju u ormaru, a evo kako da uz njega zablistate! - TopKlik

SVAKA ŽENA MOŽE DA IZGLEDA KAO TAMARA DRAGIČEVIĆ: Stajling prelepe glumice svi imaju u ormaru, a evo kako da uz njega zablistate!

Glumica Tamara Dragičević već godinama je jako popularna, a čini se da je njena popularnost znatno skočila kada se pojavila u ulozi Silvane Armenulić u filmu “Toma”.

Tamara Dragičević, Milan Marić Švaba
Foto: PrintScreen Kurir

Od tog trenutka, glumica je neprastano u centru pažnje javnosti te je postalo jasno da Tamara ima besprekoran ukus kada je moda u pitanju. Prelepa glumica uvek je glamurozna, elegantna i graciozna, a sve to uz pomoć jednostavnih komada koje svaka dama ima u svom ormaru.

Tamara voli da kombinuje crne odevne predmete koji su sami po sebi jako elegantni, a kada na običnu crnu kombinaciju dodate neki upečatljiv detalj, uvek izgledate kao prava dama.

Dobar primer za to jeste slika koju je na svom Instagram profilu objavila Tamara Dragičević, a na kojoj se vidi da nosi jednostavne crne pantalone i providnu košulju. Cela kombinacija obogaćena je jednostavnom, ali velikom mašnom.

Dakle, kada se nađete u situaciji da vas je inspiracija izdala i da ne znate šta biste obukli, sve što treba da uradite jeste da se obučete kao naša prelepa Tamara u crne pantalone i rolku ili košulju i da opušteno zablistate u tom autfitu.

Izvor: Kurir

By E.P.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *