VERENIK MEGAN FOKS ZGROZIO LJUDE ŠIROM PLANETE: Kako mu je jedna od najlepših žena na svetu dopustila da uradi ovako nešto?!

Glumica Megan Foks verila sa 13. januara sa reperom Kolsonom Bejkerom, poznatijem kao Mašin Gan Keli, a mnogi su se tada zapitali kako je jedna od najlepših žena sveta pala na njega i u čemu je fora.

Međutim, izgleda da je Megan toliko “slepa od ljubavi”, da joj njegovi ekscentrični izleti i prkošenje maskulinitetu nimalo ne smetaju. Ovaj put Kolson je, sudeći po komentarima njegovih Instagram pratilaca, zaista preterao.

Reper je naime rešio da svoju kosu ofarba u roze, a boju kose savršeno je uklopio sa roze džemperom i pink lakom za nokte. Zbog ovoga je veliki broj njegovih fanova napisao negativne komentare, a jedan je čak i dodao da će nakon ovoga prestati da ga prati.

Podsetimo, Megan Foks našla se u žiži javnosti kada je iznenada odlučila da ostavi tadašnjeg supruga, glumca Brajana Ostina Grina, i uplovi u romansu s ekscentričnim reperom Mašinom Ganom Kelijem.

Od tada njih dvoje ne prestaju da privlače pažnju svetske javnosti, a neretko i glumica, koja s bivšim suprugom ima tri sina, ima upadljive pojave na događajima i u javnosti.

Kurir: Kurir

By E.P.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *