Najnovija Vest - Top Klik

Prema najnovijim informacijama, juče se dogodila potera kao iz filma. Dragan Pantić, analitičar za bezbednost je izjavio za Top Klik:

Veoma opasna situacija se desila u Zemunu.

Lice po imenu Dragan Jovanović (26) koji je i od ranije poznat policiji za razna krivična dela, čak je i pobegao sa suđenja iz Palate Pravde, pa mu je između ostalog raspisana i poternica. Radi se o licu koji je povratnik i koji već duže vreme kako pretpostavljamo, bavi se dilovanjem narkotika. Njegov potez i to kako je postupio kada su hteli pripadnici policije da urade rutinsku kontrolu nad njim i njegovim vozilom, on se bacio u beg kao na filmu, još na sve to je ispalio 15-20 metaka na pripadnike MUP-a.

Taj potez je mostruozan! On je samim tim išao na to da rani ili ubije nekog od policajaca, što se na svu sreću nije dogodilo. Za ovo što je uradio treba mu se odrediti najveća kazna što može, da mu se odredi za sva ova krivična dela koja je uradio u roku od 30-40 minuta. Pored pripadnika policije, što je mogao njih da povredi, ugroženi su bili i prolaznici koji su se tog trenutka nalazili na ulici, kao i mala deca.

Ja lično najoštrije osuđujem ovaj događaj i napad na pripadnike policije koji su radili na ovoj intervenciji i čestitam im na hrabrosti i odanosti!

Izjavu je dao Dragan Pantić, analitičar za bezbednost i predsednik Svetske Policijske Protivterorističke Organizacije CTO.

Izvor: MUP

Saznajte najnovije informacije na Top Klik društvenim mrežama: https://www.facebook.com/topklik.rs

By E.P.

One thought on “BEZBEDNOSNI ANALITIČAR PANTIĆ OSUĐUJE NAPAD NA POLICIJSKE SLUŽBENIKE (FOTO)”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *