Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/topinflurs/topklik.rs/wp-content/plugins/wp-forecast/wp-forecast.php on line 131
U Beogradu uvođenje mera predostrožnosti! - TopKlik

Premijerka Ana Brnabić rekla je da će na sutrašnjoj sednici Kiznog štaba biti uvedene nove epidemiološke mere.

“To će biti mere koje su u skladu sa onim što smo videli u nekim lokalnim smaoupravama, kao što je Novi Pazar, Kragujevac, Užice, Vranje i gledaćemo da to ne budu mere za čitavu teritoriju Srbije, već tamo gde imamo problem. U Beogradu će biti uvedene svakako, jer je više od dve trećine zaraženih i to je uglavnom mlađa populacija”, rekla je Brnabić u emisiji “Hit tvit” na TV Pink.

Sednica Kriznog štaba zakazana je za sutra u 10 sati.

“Verovatno je da će se zatvoriti klubovi, videćemo za restorane. Ekonomija mora da nastavi da radi, restorani, klubovi jesu ekonomija, od budžeta države se plaćaju penzije. Svakako neće biti više onoliko restriktivnih mera i zatvaranja kao što je bilo”, dodala je Ana Brnabić.

U Vladi Srbije ima zaraženih koronom, ali premijerku to nije uplašilo.

“Nisam se upašila, jer ako imate prisustvo korone još od marta, posebno ako se bavite javnim poslom, razgovarate sa velikim brojem ljudi, to je rizik koji nosi ova profesija. Nisam se uplašila, nemam nikakve simptome. Ukoliko se bilo šta desi, reagovaću. Testirala sam se jednom kada sam bila u bliskom kontaktu bila sam negativna, ako bude potrebe ne bežim od toga”, rekla je Ana Brnabić.

Izvor: Kurir.

By E.P.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *