Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/topinflurs/topklik.rs/wp-content/plugins/wp-forecast/wp-forecast.php on line 131
STANARI U BEOGRADU SUSRELI SU SE... - TopKlik

Koliko suživot sa drugim stanarima u zgradi može da bude lep, toliko može da bude i naporan. Svaki od stanara ima svoj životni ritam, a to ponekada ide na štetu njegovih komšija.

Uglavnom su tipični problemi preglasne žurke koje organizuju tinejdžeri, deca koja trče po stanu ili radovi kod komšije koji uvek nešto popravlja. Međutim, stanari u Beogradu susreli su se sa zaista neobičnim ponašanjem komšije koje ih je toliko iznenadilo, da ni sami nisu znali kako da reaguju.

Naime, jedan od stanara rešio je da zauzme hodnik i pretvori ga u spavaću sobu. Zbunjeni stanari, navikli na to da neko izbaci poneki komad nameštaja iz stana u hodnik, svakako nisu bili sigurni šta treba da urade povodom nameštenog kreveta i ormara koji su se praktično preko noći pojavili u hodniku.

Oni su fotografisali tu neobičnu scenu i podelili je na Tviteru, a ubrzo su fotografije iz ove beogradske zgrade postale viralne.

Brojni ljudi, ne verujući svojim očima, komentarisali su ovu bizarnu scenu u negativnom svetlu, a bilo je tu i onih koji su se našalili, dok su se mnogi zapitali i to da li ga je žena izbacila iz kuće.

Izvor: Kurir

By A.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *