Živeo je sa nama, jeo, spavao pod istim krovom. Nikada nismo primetili da je imao neke drugačije sklonosti ili namere. Čak nisam ni po svom detetu mogla da pretpostavim šta je preživela, navodi kroz suze majka devojčice. Otac naveo da je pomogao policiji tokom hapšenja

D. D. (61) uhapšen je u sredu uveče zbog sumnje da je silovao svoju unuku (12).

On je, navodno, pretio devojčici da će je ubiti ako bilo kome kaže šta joj je uradio, a prema nezvaničnim informacijama, D. D. je dva puta tokom proteklih 12 meseci obljubio devojčicu sa kojom je živeo u istoj kući.

– Molim vas da razumete da smo još uvek u šoku. Ovo je preteško za sve nas. Moj otac je počinio nešto monstruozno mom detetu. Кada mi je supruga rekla šta se dogodilo, samo sam pao na krevet od šoka. Još uvek se tresem – priča otac napastvovane maloletnice.

SIN TRAGAO ZA OCEM

Brišući suze dok mu ruke podrhtavaju, ovaj neutešni čovek navodi da je pomogao policiji tokom hapšenja.

– Pobegao je od kuće kada mu je moja ćerka zapretila da će sve ispričati. Ja sam ga viđao po Banovom brdu kako se šeta i krenuo sam da ga pratim. Želeo sam da vidim gde je smešten i da odmah pozovem policiju. Sekunde su me delile da mu priđem, ali sam zahvalan Bogu što sam ostao razuman, pozvao policiju i gledao kako ga odvode – navodi sagovornik.

JEZIVE REČI DEVOJČICE

Majka devojčice navodi da je sa svekrom u kući bila svaki dan, kao i da nije mogla ni da pomisli šta je radio njoj iza leđa.

– Živeo je sa nama, jeo, spavao pod istim krovom. Nikada nismo primetili da je imao neke drugačije sklonosti ili namere. Čak nisam ni po svom detetu mogla da pretpostavim šta je preživela – navodi kroz suze majka devojčice.

Кako kaže, sve je saznala kada joj je ćerka prišla hrabro, što je nju dodatno porazilo.

– Pre neko veče mi je prišla vrlo odlučna i rekla: „Mama, moram ti nešto reći. Mene je deda dodirivao i terao na razne gadosti. Dva puta nisam uspela da se oduprem i pobegnem, ali danas je pokušao opet. Zaustavila sam ga” – prepričala je ova žena.

Izvor: Kurir.rs/Objektiv

By S.R.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *