Snimao ekshumaciju za vreme policijskog časa!

KRAGUJEVAC – M. D. (42) iz sela Bošnjane kod Rače kažnjen je sa 50.000 dinara zbog kršenja policijskog časa, a policija ga je zatekla kako iz obližnje šume mobilnim telefonom snima ekshumaciju pokojnika iz Doma za stare “Male pčelice” i to na oko pola kilometra od svoje kuće.

– Iako se u javnosti pojavila priča da je Duković čuvao ovce u blizini svoje kuće u vreme policijskog časa, njegova kuća od navedenog groblja daleko je oko pola kilometra. Ne samo da nije imao nikakve ovce sa sobom, već je šokirao policajce koji je zatekao svojim bizarnim postupkom. Ne samo da je bio van kuće oko 18 sati, već je Duković bukvalno pravio klip vraćanja pokojnika iz Malih pčelica i to usred policijskog časa – kaže izvor Novosti.

U odluci Prekršajnog suda u Kragujevcu, navedeno je da su Dukovića službenici Policijske stanice u Rači zatekli 17. aprila oko 18 časova u ataru neposredno pored seoskog groblja. On je priznao da je prekršio zabranu  kretanja. Na seoskom groblju je inače sahranjen stanar Doma za zbrinjavanje odraslih „Male pčelice“ u Kragujevcu koji je nedavno preminuo u toj ustanovi, a rađena je obdukcija zbog sumnje na korona virus.

Izvor: Kurir

By E.P.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *