Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/topinflurs/topklik.rs/wp-content/plugins/wp-forecast/wp-forecast.php on line 126
SEKSUALNE FANTAZIJE o svojim koleginicama... - TopKlik

Stalno imam seksualne fantazije o svojim koleginicama, ali ih jedva poznajem. Ja sam muškarac od 35 godina, a žene o kojima razmišljam imaju 41 i 46 godina. Divne su, obe udate i jako zabavne. Zajedno radimo na proizvodnoj liniji u fabrici, tako da među nama ima puno zafrkancije – napisao je jedan muškarac za The Sun obraćajući se za savet.

tuga, čemer, jad...

On je oženjen i žena mu ima 37 godina. Imaju sjajnu vezu, ali sada ima seksualne fantazije o ovim dvema koleginicama tokom seksa sa svojom ženom. Nije im rekao kako se oseća, ali nije ni siguran šta da radi. – Ne činite ništa. Imate srećan brak i uživate u dobrom seksualnom životu. To ne znači da nikad ne volite da gledate druge ljude, ali tu se sve završava. Nemojte da pređete granicu jer će vas to uvući u probleme i bila bi šteta da ugrozite svoj brak ili posao.Uživajte u prijateljstvu koje imate s ovim damama, zvuče kao zabavne žene – odgovorila mu je terapeutkinja The Sun-a.

Izvor: Kurir

By A.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *