Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/topinflurs/topklik.rs/wp-content/plugins/wp-forecast/wp-forecast.php on line 131
POBEDU JE ODNEO BOGDAN CVETKOVIĆ! - TopKlik

U preksinoćnom, drugom susretu polufinalista kviza “Slagalica”, pobedu je odneo Bogdan Cvetković. Međutim, zbog ponašanja crvenog takmičara, Nenada Jovanovića, tokom čitave epizode, Bogdanov trijumf je ostao u drugom planu.

Nadmetanje je započeto sa 10 poena prednosti za Bogdana, a već posle prvog dela prve igre bilo je jasno koliko je Jovanović nezadovoljan rečju od šest slova koju je pronašao. “Dobro, ne ljutite se na sebe”, prokomentarisala je voditeljka videvši Nenadovu reakciju.

U istom duhu nastavila se čitava epizoda, pa u drugoj igri, kada nije uspeo da pronađe zadati broj, Nenad je prijavio 25, ali su bodovi pripali Bogdanu zbog broja bližeg konačnom – 35. Po Jovanovićevom izrazu lica ponovo je bilo jasno koliko je razočaran, što nije promaklo korisnicima društvenih mreža.

“Bez veze je na ovaj način osvajanje poena, nije pošteno”, “A isto ovo je već uradio u četvrtfinalu, ne znam malo mi ljigav potez, nažalost sasvim legitiman”, pisali su korisnici.

Uprkos tome što je Nenad u trećoj igri uspeo da ostvari prve poene, čini se da mu se raspoloženje nije popravilo sve do kraja nadmetanja. Uzdasima, odmahivanjem glavom i stiskanjem usana kada nije imao dovoljno brzine ili znanja da smanji razliku u poenima, Nenad je pobrao simpatije publike i čini se da su svi gledaoci sinoć saosećali sa njim.

Iako je ovaj simpatični takmičar uspeo da dođe do konačnog rešenja obe asocijacije, a drugu reši potpuno sam, emisija je završena sa 45 poena prednosti za Bogdana, posle čega je Nenad samo kratko prokomentarisao: “Nadam se da se nisam obrukao”.

Izvor: Kurir

By A.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *