PEVAČICA SMRŠALA 40 KILOGRAMA - Top Klik

Pevačica Indira Aradinović Indi tokom proteklog perioda smršala je 40 kilograma, a kako kaže, višak kilograma je delom uspela da skine redukovanom ishranom i treninzima, dok je drugog dela morala da se reši putem operacije želuca.

Aradinovićeva ne krije da joj je najveća želja bila da povrati svoj izgled sa početka karijere, te je posavetovala sve žene koje se bore sa kilogramima.

– Ja sam prošla nekoliko faza skidanja kilograma, kretala ispočetka i dokazalo se da je hirurgija u mom slučaju bila najbolji potez. To je sve od čoveka do čoveka, ne mogu da pričam u jednom pravcu, zavisi od osobe, mogućnosti. Možda neko misli da nije dovoljno jak da isprati to sam, a toliko je jak. Ja sam neko ko je skidao više od 25 kilograma treningom, zdravom ishranom, bez hemija, sagorevača masti… Ali sam ja sklona velikim transformacijama i zaista neko ko je u tom momentu psihički jako pao i tada je hirurgija za mene bila najbolje rešenje – iskrena je bila pevačica za “Republiku”, a onda je otkrila i da li je upadala u depresiju:

– Depresivna sam bila malo pre toga, jer zašto se ne dešava nešto. Zašto Indira ne kreneš na trening, izbaciš slatkiše, gazirano? I onda sam bila ljuta na sebe, a depresivna sam bila zbog mog lošeg stanja zdravstvenog, ne zbog izgleda. Ja sam sebi i drugima bila lepa i sa viškom, ispostavilo se da sam bomba i sa viškom i sa manje kilograma, dobro mi stoji i jedno i drugo. Žena je lepa na svaki način i zavisi kako ona to nosi. Žene ne treba da budu u depresiji i nesrećne što su sa viškom kilograma, samo jako držanje i samopouzdanje treba da imaju.

Izvor: Blic.rs

Saznajte najnovije informacije na Top Klik društvenim mrežama: https://www.facebook.com/topklik.rs

By E.P.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.