Ruska manekenka Julija Tarasevič (43) otkrila je horor koji je preživela zbog plastične operacije nakon koje više ne može da zatvori oči, pa čak ni da se nasmeje.

Julija je bila drugoplasirana na međunarodnom takmičenju za Mis pre dve godine, ali ubrzo nakon toga odlučila je da se podvrgne nizu zahvata u jednoj klinici u Krasnodaru, na jugu Rusije.

Majka dvoje dece rekla je da joj je lice postalo jako natečeno i upaljeno nakon operacija vrednih 3.000 funti, a koje su uključivale fejslifting, blefaroplastiku (kozmetičku korekciju kapaka) i mini-liposukciju.

JULIJA TARASEVIČ

“Došla sam tamo s prelepim, zdravim licem. Samo sam htela da ispravim neke sitnice uzrokovane starenjem. Ali, nažalost, izgubila sam svoje zdravlje”, rekla je manekenka.

Julija sada ne može da pomera delove lica, niti da zatvori oči uprkos tome što se oporavila od operacije i potrošila 20 hiljada funti na pokušaje ispravljanja problema, koji su se pokazali bezuspešnima.

JULIJA TARASEVIČ

Sada je podnela krivičnu prijavu protiv dvojice lekara koji su učestvovali tokom operacija, a oni tvrde da su komplikacije nastale kao posledica retkog genetskog defekta, piše Daily Mail.

“Imam ožiljke koji su mi nastali na obrazima nakon što su mi uklonili tkivo. Oči mi se ne zatvaraju i ne mogu da se nasmejem. Ne mogu da podignem gornju usnu, a jedan deo lica uopšte ne osećam. Na operaciju sam otišla jer su mi sve prethodne analize bile u redu. Budući da sam pre ovoga već imala jednu plastičnu operaciju, napravila sam rinoplastiku i prošla je savršeno, bez ikakvih genetskih abnormalnosti”, dodala je manekenka.

Ona se u međuvremenu oglasila na Instagramu, gde je napisala da će se uskoro oglasiti s detaljima horora kroz koji je prošla, te je zamolila javnost za razumevanje.

Izvor: Kurir

By A.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *