Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/topinflurs/topklik.rs/wp-content/plugins/wp-forecast/wp-forecast.php on line 131
DAN ZALJUBLJENIH: Poznati par krenuo na venčanje - TopKlik

POZNATI PAR KRENUO NA VENČANJE: Sloba Radanović i Jelena spremni da izgovore DA na OVOM SVETOM MESTU, ni sneg ih nije SPREČIO.

Pevač Slobodan Radanović i njegova izabranica Jelena krenuli su u manastir Svete Trojice u Dubnici gde će obaviti venčanje.

Izvor: Kurir

Njih dvoje sudbonosno “da” izgovaraju u blizini Nove Varoši na Svetog Trifuna, odnosno na Dan zaljubljenih. Poznati par nije sprečio ni sneg koji je zatrpao to mesto.

Jelena je nosila belu haljinu do članaka sa karnerima, koju je uparila uz dugački beli veo i salonke u istoj boji, dok je Sloba odabrao crno svečano odelo.

Izvor: Kurir

Slobina majka u kolicima prisustvuje ceremoniji.

Inače, pomenuti manastir izgrađen je 1422. godine i u njemu je patrijarh Arsenije Čarnojević proveo zimu pred Veliku Seobu Srba 1690. godine.

Izvor: Kurir

Sloba pravi venčanje za najuži krug ljudi, a prisustvuju mu samo bliski članovi porodica Radanović i Đuričanin, kao i Jelenina deca iz prethodnog braka. Pevaču kumuje njegov menadžer Goran Lečić, dok je Jeleni kuma njena najbolja drugarica Mira.

Podsetimo, pevač je bio u braku sa Kristinom Kijom Kockar koju je prevario sa sa Lunom Đoganu u Zadruzi 1. Kija je ušla u taj rijaliti, a odmah po završetku Zadruge, Sloba i Kija u potpisali papire za razvod braka. Razveli su se 7. avgusta 2018. godine.

Izvor: Kurir

By E.P.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *